Wat zijn de voordelen van slimme ventilatie?

Hoe beter een woning geïsoleerd is, hoe meer nood aan een degelijke ventilatie om de lucht in huis gezond te houden. Best van al wordt er enkel geventileerd daar, waar en wanneer nodig. Renson Healthbox 3.0, de nieuwste generatie slimme ventilatie, zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis.

Wat zijn de voordelen van slimme ventilatie?

Ventileer waar en wanneer nodig

Dankzij de ingebouwde sensoren die het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC (vluchtige organische stoffen of 'geurtjes')-niveau continu monitoren, past Healthbox 3.0 het ventilatieniveau aan waar en wanneer dat nodig is.

Uiterst energiezuinig en stil

De ventilatie-unit van Healthbox 3.0 is compact en strak ontworpen en uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator. De Healthbox 3.0 maakt deel uit van het energiebesparende ventilatiesysteem C+ (toevoer via raamverluchting) en zorgt voor een extra hoge winst op het E-peil van je woning.

Wat zijn de voordelen van slimme ventilatie?

Een klare kijk op slimme ventilatie

In de bijhorende applicatie van Healthbox 3.0 krijg je in één oogopslag zicht op de luchtkwaliteit in de woning via de kleur van je scherm. De recente activiteiten van Healthbox 3.0 worden visueel weergegeven. Na een douche of een nachtje slapen, zie je het tijdelijk verhoogde ventilatieniveau op een grafiek. Per kamer vind je bovendien een actuele status alsook de historiek terug van het ventilatieniveau, het vochtgehalte, het CO2- en/of VOC-niveau.

Meer info op www.renson.be .

Lees hier alle artikels van dit dossier.

Lees meer over:

Postcode

Onze partners