Win een duoticket voor de beurs 'Wonen'

Ga je bouwen, eindelijk eens de living renoveren of die langverwachte sauna installeren? Dan hebben we goed nieuws: we mogen namelijk 50 duotickets weggeven voor de beurs 'Wonen', die van 28 januari tot 5 februari in de Nekkerhal te Mechelen plaatsvindt.

Win een duoticket voor de beurs 'Wonen'

© Getty Images/iStockphoto

Naar jaarlijkse traditie wordt je er volledig ingewijd in de laatste trends en technieken uit de wondere wereld van de bouw, en kan je met prangende woonvragen ook terecht bij tal van specialisten in het vak. Meer dan 240 exposanten zullen u te woord staan in hun decoratieve stands, die variëren van slimme domotica tot energiezuinige bouwprocédeés en stemmige verlichting. Zo wordt de inrichting van uw huis niet zomaar een louter commercieel routinegebeuren, maar een interactieve en persoonlijke topervaring.

Dit jaar werd de beurs daarbovenop volledig vernieuwd, wat onder andere resulteerde in de charmante 'Hout en Habitat zone'. Hier ontdek je dat hout niet alleen als parketvloer een eyecatcher is, maar ook voor stijlvolle trappen en uniek schrijnwerk tal van mogelijkheden inhoudt. Ook voor het gebruik van andere natuurlijke materialen vind je er bakken inspiratie.

Waag je kans en doe nu mee!

Onze partners