Isolatie-oplossingen voor doe-het-zelvers

02/03/15 om 10:41 - Bijgewerkt om 10:41

In paleis 5 komt u tijdens Batibouw alles te weten over isolatie en ruwbouw. Recticel is één van de standhouders die met zijn innovatieve isolatienieuwigheden meedingt naar de Innovation Award.

Isolatie-oplossingen voor doe-het-zelvers

© Recticel

Recticel pakt op Batibouw uit met twee nieuwigheden. Enerzijds wordt de Eurothane Bi-4 gelanceerd, een nieuwe isolatiebekleding voor platdaken met een betere isolatiewaarde en een verhoogde kwalitatieve standaard.

Ten tweede worden ook de doe-het-zelf pakketten geïntroduceerd. Zolderisolatie kan namelijk geplaatst worden door een ervaren doe-het-zelver, in tegenstelling tot isolatie van een platdak. Ze pakken daarom uit met het ComboDeco Home, het ComboPrime Home- en het ComboBase Home- pakket waar alles inzit om zelf de zolder te isoleren.

Bij het Combodeco-pakket kan u zelf een luchtdicht isolatiesysteem installeren, het Comboprime-pakket biedt een isolatiesysteem met gipskarton en het Combobase-pakket biedt isolatie en een vloerplaat in één handig paneel.

Op die manier wil Recticel de professionele kwaliteit doortrekken naar het doe-het-zelfwerk van de particuliere klanten. Voor meer informatie, ga naar www.recticelinsulation.be.

(RDM)

Postcode

Onze partners