Privéstrand

16/02/16 om 11:36 - Bijgewerkt om 11:35

Een zwembad in de tuin dient niet alleen om baantjes te trekken, soms wil je ook gewoon wat pootjebaden of genieten van de zon. Daarom introduceert LPW Ceramic Pools La Plage, een rechthoekig zwembad met een 'strandstrook'.

Privéstrand

PALAIS 1_LPW © GF

Dat strand wordt gevormd door een eerste trede van 17 cm diep en 80 cm breed die zich over de volledige breedte (4 meter) van het zwembad uitstrekt. Zo krijg je er een ideale relaxplek bij of een geschikte plaats om jonge kinderen aan het water te laten wennen. Na de brede eerste strandtrap vertrekt een gewone trap met vier treden naar het diepere gedeelte. Natuurlijk leent het zwembad zich nog altijd tot sportieve prestaties, dankzij zijn lengte van 9 meter en diepte van 1,5 meter. La Plage is een monobloc-zwembad, uitgerust met een Covrex-rolluik. Het is verkrijgbaar in drie kleuren: White, Ice Blue en Pearl Grey.

Richtprijs: La Plage-zwembad met Pleasure Line-afwerking, Covrex Classic-rolluik, filtersysteem en rand van blauwe boordsteen: 40.500 euro, excl. btw, incl. levering en plaatsing

www.lpw.be

Postcode

Onze partners