Vlaamse Renovatiedag gunt blik in interessante huizen

20/04/11 om 14:31 - Bijgewerkt om 14:31

Bron: Ik Ga Bouwen

De Vlaamse Renovatiedag is de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in meerdere gerealiseerde renovatieprojecten.

Vlaamse Renovatiedag gunt blik in interessante huizen

© Birger Willaert

Zondagnamiddag 8 mei 2011 organiseren NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, en Ik ga Bouwen & Renoveren het openhuizenevenement 'De Vlaamse Renovatiedag'. Voor u de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in meerdere gerealiseerde renovatieprojecten.

Tijdens De Vlaamse Renovatiedag ontdekt u hoe dankzij een reeks zorgvuldige ingrepen een compleet uitgeleefd huis werd omgetoverd tot een thuis met een ziel. Verbluffend gewoon!

Op één namiddag kan u er zich inspireren, informeren en in contact komen met de partners achter het project. Bouwpartners wel te verstaan: opdrachtgevers, architecten, aannemers en andere professionals. Stuk voor stuk modelvoorbeelden van een goede aanpak en uitvoering.

Bij deze dertiende editie ligt het accent op het energiezuinig renoveren. Zo werd bij ieder deelnemend renovatieproject gevraagd naar de verschillende energetische ingrepen die werden uitgevoerd. Dit gaat van het isoleren van het dak tot het plaatsen van een balansventilatie.

Hoe architecten, opdrachtgevers en aannemers in de praktijk omgingen met deze ingrepen lichten zij graag aan u toe.

Hans Wynant

PRAKTISCH Wanneer? Zondagnamiddag 8 mei 2011 van 13u tot 18u.

Welke renovatieprojecten?

Alle renovatieprojecten die zijn opgenomen in de programmabrochure en op de website www.devlaamserenovatiedag.be. De programmabrochure vindt u als extra bijlage bij dit magazine.

Verplichte voorregistratie De toegang tot de renovatieprojecten is gratis. Alleen moet u zich vooraf registreren op de website www.devlaamserenovatiedag.be onder de rubriek 'Registreer u als bezoeker'.

Bezoek op afspraak

Bepaalde projecten zijn enkel met een vooraf bevestigde afspraak te bezoeken. Controleer dit vooraf en maak uw afspraak tijdig!

Prijs? Alle renovatieprojecten zijn gratis te bezoeken.

Info - www.devlaamserenovatiedag.be

- info@devlaamserenovatiedag.be

- tel: 050 47 46 70

Postcode

Onze partners