Saint-Gobain Glass lanceert Design Glass-app

13/04/12 om 11:42 - Bijgewerkt om 11:42

Bron: Ik Ga Bouwen

Uw interieurbeglazing kiezen was nooit eenvoudiger dankzij de nieuwe applicatie van Saint-Gobain Glass voor tablets en smartphones.

Saint-Gobain Glass lanceert Design Glass-app

De mobiele applicatie Design Glass biedt bouwprofessionals, interieurarchitecten en consumenten een overzicht van het gehele spectrum van interieurbeglazing dat door Saint-Gobain Glass wordt geleverd.

Na installatie van de applicatie op uw smartphone of tablet kunt u de ideale interieurbeglazing op drie manieren selecteren: per type glas, per toepassing of aan de hand van een alfabetische lijst.

Ook de toepassingen waarvoor het product kan worden gebruikt, worden opgesomd. Vandaar gaat u verder naar andere producten die eveneens geschikt zijn voor deze toepassingen. Daarnaast kunt u uw favorieten opslaan, inspiratie opdoen in een fotogalerij met sfeerfoto's en kunt u, door middel van het pictogram Systemen, het aanbod ontdekken van Saint-Gobain Glass op het gebied van tussenwanden, glazen boekenplanken, vloertegels, projectieschermen, verwarmende beglazing met thermoregulatie, enz. (RDM)

Lees meer over:

Postcode

Onze partners