Inspiratie voor jouw interieur? Bezoek het slotweekend van COCOON

26/11/15 om 13:32 - Bijgewerkt om 13:31

Nog tot en met zondag 29 november 2015 vindt de 26e editie plaats van COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België.

Inspiratie voor jouw interieur? Bezoek het slotweekend van COCOON

© Cocoon

Bezoekers kunnen er onder meer nieuwe keukens ontdekken, vloerbekleding, houten meubels, tuinmeubelen of verfmateriaal kiezen, advies krijgen over de badkamerinrichting én designobjecten bewonderen. Meer dan 200 exposanten tekenen present in Brussels Expo.

Een beursbezoek is de ideale manier om op een en dezelfde plaats gepersonaliseerd advies te krijgen, en om verschillende producten te ontdekken en met elkaar te vergelijken. Zowel de bezoeker die zijn eerste passen zet op het vlak van inrichting en decoratie, als diegene die er wat van kent, is welkom op COCOON.

"COCOON richt zich tot iedereen die een of meerdere ruimtes in zijn woning wil opfleuren of renoveren", stelt organisator Pierre Hermant. "Want voor elk deel van de woning heeft men wel eens keuzes te maken: een bad installeren of een douche? Kiezen voor rolluiken of voor gordijnen? Een stoffen zetel of een leren exemplaar? Een bezoek aan COCOON wijst de weg." Verschillende grote merken zoals Levi's, Camber, Niko, Kewlox en FACQ helpen de bezoeker om hun interieurideeën te concretiseren en hun dromen te realiseren.

Op deze 26e editie pakt COCOON uit met een nieuwe Winter Gift Garden (met een oppervlakte van 800 m2). "Deze brengt de bezoeker in een echte 'cocoon' sfeer, geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, sober en zonder overbodige franjes", aldus Hermant.

Verschillende inspiratiezones geven de bezoeker de mogelijkheid om hun interieur volledig te herdenken. Er is een speciale zone gewijd aan de tafelcultuur en een die in het teken van open haarden staat. De bezoeker ontvangt er advies op maat en kan deelnemen aan workshops. Zo trekt de beurs in een ontspannen sfeer een gevarieerd publiek aan.

www.cocoon.be

Postcode

Onze partners