Ik ga Bouwen organiseert 15e editie van Nationale Nieuwbouwdag

24/10/12 om 10:41 - Bijgewerkt om 10:41

Bron: Ik Ga Bouwen

Vandaag organiseert Ik ga Bouwen & Renoveren voor de 15de keer de Nationale Nieuwbouwdag.

Ik ga Bouwen organiseert 15e editie van Nationale Nieuwbouwdag

Op zondag 28 oktober 2012 organiseert Ik ga Bouwen & Renoveren voor de 15de keer de Nationale Nieuwbouwdag.

Vandaag zetten een dertigtal nieuwbouwwoningen hun voordeur wagenwijd voor u open. Daarnaast stellen de belangrijkste bouwbedrijven van ons land een of meerdere van de door hen gerealiseerde nieuwbouwprojecten ter plaatse aan u voor.

Hun vertegenwoordigers zullen u informeren over de bouwmethode die werd toegepast, de energieprestaties van de woning, het budget dat werd besteed,... Ook eventuele vragen in verband met uw persoonlijk bouwproject kunt u bij hen kwijt.

"Vraag naar het lastenboek (bouwmaterialen, energie-aspecten, uitrusting, afwerking,...) en maak een inventaris op van alle elementen die niet inbegrepen zijn zodat u die kosten kunt aftrekken van uw globaal budget", zegt Eric Cloes, hoofdredacteur van Ik ga Bouwen & Renoveren. "Informeer ook of het bouwbedrijf actief is in uw regio en vraag een lijst op van andere referentiewoningen die u nadien op uw eigen initiatief en ritme kunt bezoeken", vult Eric verder aan. "Neem ten slotte ook schetsen van uw eigen bouwproject mee zodat u die eventueel kunt bespreken."

De nieuwbouwdag is interessant voor iedereen die van plan is om te bouwen of een nieuwbouwwoning te kopen. U kan er professionals ontmoeten, exclusieve woningen bezoeken en inspiratie opdoen voor uw eigen bouwproject.

Nationale Nieuwbouwdag: Zondag 28 oktober 2012 van 10 uur tot 18 uur.

Waar: In een dertigtal woningen die u ook terugvindt in de brochure van de Nationale Nieuwbouwdag die vorige maand samen met Ik ga Bouwen nr. 345 werd verspreid.

Lees meer over:

Postcode

Onze partners