Events in het kader van Batibouw

25/02/14 om 08:58 - Bijgewerkt om 08:58

Bron: Ik Ga Bouwen

BATIBOUW staat niet alleen bekend om zijn beurs, maar ook om het groot aantal evenementen die tijdens de 11 dagen durende tentoonstelling georganiseerd worden ! Zo staat de woensdag traditiegetrouw in het teken van architectuur.

Events in het kader van Batibouw

© Belga

Morgen vindt het Concept & Build for Students plaats, een event dat georganiseerd wordt voor laatstejaarsstudenten architectuur en interieurarchitectuur in België. Voor de gelegenheid hebben we de eer de bekende Belgisch-Deense architect Julien De Smedt te ontvangen. Hij zal de studenten toespreken over zijn visie op architectuur en de verschillende uitdagingen waarvoor die laatste staat. De stichter van JDS Architects zal ook raad geven aan studenten die aan de aanvang van hun carrière staan. Na de conferentie en het bezoek van het salon dat speciaal aan hen gewijd is, kunnen de studenten Batibouw bezoeken.

De dag zal afgesloten worden met de uitreiking van de befaamde Belgian Building Awards. Die prijzen belonen producten voor hun design of hun hoge innovatiegraad. De architectuur wordt er ook gehuldigd met de toekenning van de prijs van het "residentieel gebouw van het jaar" en "niet-residentieel gebouw van het jaar".

Ik wens iedereen een mooie avond en dat de beste moge winnen !

Geert Maes

Lees meer over:

Postcode

Onze partners