Doe inspiratie op tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect

24/09/15 om 08:49 - Bijgewerkt om 08:49

Op zaterdag 26 en zondag 27 september zetten weer heel wat bezoekwaardige huizen de deuren wagenwijd open voor (aspirant-) bouwers die op zoek zijn naar ideëen.

Doe inspiratie op tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect

Studio 59 - Valerie Van Der Put Eéngezinswoning met beroepspraktijk, nieuwbouw (Maasmechelen) © Frederik Vercruysse

Tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect stellen bijna 170 woningen de deuren open in Vlaanderen en Brussel. Iedereen die bouw- of verbouwplannen heeft kan komend weekend opnieuw een flinke dosis inspiratie opdoen in woningen in de meest uiteenlopende bouwstijlen0. Bovendien doet bezoeker niet alleen inspiratie op, hij leert er ook het verhaal kennen achter elke woning. Zowel architecten als bouwheren ontvangen kandidaat (ver-)bouwers graag op zaterdag 26 en zondag 27 september van 14u tot 18u voor een woordje uitleg.

Alle deelnemende projecten zijn te raadplegen in het inspiratieboek 'Mijn Huis Mijn Architect' dat verkrijgbaar is in Standaard Boekhandel en bij de betere persverkopers. Naast een uitvoerige en geïllustreerde beschrijving van alle woonprojecten bevat het boek ook een hoop relevante informatie over bouwen en verbouwen.

De deelnemende woningen van het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect zijn gratis te bezoeken. Bezoekers dienen zich wel vooraf te registreren op www.mijnhuismijnarchitect.com.

Postcode

Onze partners