Philips lanceert nieuwe collectie LED-verlichting voor interieur

20/05/14 om 14:50 - Bijgewerkt om 14:50

Bron: Ik Ga Bouwen

Met de nieuwe myLiving-collectie zet Philips in op trendy LED-verlichting.

Philips lanceert nieuwe collectie LED-verlichting voor interieur

Met de nieuwe myLiving-collectie zet Philips in op trendy LED-verlichting.

De myLiving-collectie van Philips bestaat uit een mix van hang- en tafellampen. De ontwerpen zijn doorspekt met designelementen, maar Philips wil dit aan consumenten aanbieden aan een betaalbare prijs.

Het gamma bestaat uit tien verschillende ontwerpen, waarbij duurzame materialen werden gebruikt, elk met een eigen karakter en uitstraling. Van hedendaagse zachte pasteltinten in het model 'Fado' tot meer levendige kleuren van 'Vienne'. myLiving wordt gekenmerkt door zachte aardetinten, kunstzinnige vormen, vloeiende afwerkingen en sfeervolle tinten.

De armaturen zijn voorzien van LED-verlichting van Philips, die een warme gloed uitstralen. De ongewone textuur van Conbrio, met een honingraatontwerp in silicone, verspreidt een natuurlijke gloed en zorgt voor een unieke lichtervaring; ideaal om een mooi plekje te benadrukken. Het kleurrijke acryl design met gelijnd patroon van Tenuto verspreidt het licht op een aangename en gelijkmatige manier, voor een gastvrije verlichting in de eetkamer.

Bovendien bevat de collectie een speciale lens voor een optimale lichtverspreiding, die het licht zullen richten op de plek waar je het nodig hebt.

Het gamma myLiving is vanaf 1 juni verkrijgbaar. (LVR)

Lees meer over:

Postcode

Onze partners