Moduleo lanceert vinylvloer met de uitstraling van hout

27/05/14 om 11:10 - Bijgewerkt om 11:10

Bron: Ik Ga Bouwen

Veel mensen houden van de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer, maar kiezen voor uiteenlopende redenen om een alternatief. Moeilijk is dat niet meer, gezien meer en meer materialen elkaar gaan imiteren.

Moduleo lanceert vinylvloer met de uitstraling van hout

Veel mensen houden van de natuurlijke uitstraling van een echte houten plankenvloer, maar kiezen voor uiteenlopende redenen om een alternatief. Moeilijk is dat niet meer, gezien meer en meer materialen elkaar gaan imiteren. Zo ontwikkelde nu ook Belgisch fabrikant Moduleo een modulaire vinylvloer met de uitstraling van hout. Zo geniet je volgens de firma van de voordelen van beide werelden: het uitzicht van hout en de grotere gebruiksvriendelijkheid van vinyl. In vergelijking is het materiaal immers makkelijker te onderhouden dan hout en eenvoudig zelf te plaatsen met een clicksysteem. En het is uiteraard een pak goedkoper.

De nieuwe vinylvloeren tellen twee collecties met elk verschillende houtimitaties (eik, den, tropisch hardhout) en kleurdieptes die variëren van licht naar donker, met zichtbare nerven en - indien gewenst - knopen. Of je kunt naar hartenlust combineren.

Op de website vind je richtlijnen en filmpjes over hoe je de vloer zelf moet plaatsen en onderhouden.

Richtprijs: Collectie Transform: 36,95 euro/m2 (verlijmen, dikte 2,50 mm) en 46,95 euro/m2 (click systeem, dikte 4,50 mm). Collectie Select: 29,95 euro/m2 (verlijmen, dikte 2,10 mm) en 42,95 euro/m2 (click systeem, dikte 4,50 mm)

www.moduleo.com

Sarah de Meûter & Rein Verhoeven

Postcode

Onze partners