Teken in op groepsaankoop van zonnepanelen

19/09/16 om 17:36 - Bijgewerkt op 22/09/16 om 14:10

Energie-onafhankelijk worden? Dan kan je eens nadenken over je eigen zonnepanelen. Test-Aankoop organiseert momenteel een groepsaankoop.

Teken in op groepsaankoop van zonnepanelen

© Getty Images/iStockphoto

De rentabiliteit van zonnepanelen werd de laatste maanden geregeld in vraag gesteld. Wanneer subsidies verminderen of verdwijnen, is de prijs van de installatie meer dan ooit bepalend voor de rentabiliteit van de investering. Met een gemiddelde prijs van 1400€ per kilowatt-piek garandeert onze groepsaankoop u een interessante winstgevendheid.

'Rendement sowieso positief'

Met een gunstige oriëntatie op het dak en een installatieprijs van 1500€ per kilowatt-piek, kan het rendement zelfs oplopen tot 4% in Vlaanderen, 5% in Brussel en tot 7% in Wallonië.

Minder gunstige omstandigheden (een hogere aankoopprijs, minder goede dakoriëntatie, vermindering van premies of groenestroomcertificaten,...) kunnen deze cijfers iets lager doen uitvallen, maar weet wel dat deze in elk geval positief zullen blijven en dat zonnepanelen nog altijd meer renderen dan een spaarboekje.

Gezien de onzekerheden die er momenteel zijn en de kosten die onvermijdelijk aangerekend zullen worden aan de eigenaars van zonnepanelen, zet Test-Aankoop zich in voor de consumenten zodat zij eenvoudiger toegang krijgen tot hernieuwbare energie. Daarnaast organiseert Test-Aankoop een groepsaankoop van zonnepanelen die een evenwichtig contract alsook een competitieve prijs garandeert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Postcode

Onze partners